Zonwering Arnhem

Wij verkopen de beste kwaliteit zonwering in Arnhem. Tevens bieden wij u uitstekende service en garantie. Wij komen graag bij u langs voor montage van o.a. rolluiken, screens, terrasschermen en meer.

Zonwering in Arnhem van echte kwaliteit. Wij hebben een groot aanbod van elektrische rolluiken tot rolluiken op zonne energie, screens, maar ook zeer elegante markiezen. Bij onze elektrische producten is de Somfy hand/wand zender altijd inclusief. Wij werken tevens samen met Heroal, een leverancier die bekend staat om de zeer hoge kwaliteit van zonweringen. Bent u opzoek naar een zonwering voor binnen of buiten uw huis? Wij hebben altijd iets dat aansluit bij uw wensen. Naast de goede kwaliteit bieden wij u ook volledige service en garantie. Ook bieden wij onderhoud aan voor uw zonwering in Arnhem. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of krijg een prijsindicatie met onze eenvoudige rekenhulp. Wij leveren zonwering in Arnhem en omstreken, maar ons kantoor en showroom is te bezoeken in Elst.

Zonwering in Arnhem

Opzoek naar een rolluik of screen in Arnhem?

Rolluiken zijn veel meer dan alleen zonwering en de vraag naar rolluiken wordt steeds groter. Ook in Arnhem laten steeds meer mensen een rolluik plaatsen. Wilt u wel de privacy van een rolluik, maar ook nog naar buiten kunnen kijken? Misschien is een screen als zonwering dan iets voor u. Wij hebben de beste kwaliteit rolluiken en screens in Arnhem en helpen u graag. Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 481 358 623.

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze showroom in Elst, neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn wegens montages niet altijd aanwezig. 

Ons werk

Wij hebben al vele klanten in Arnhem mogen helpen. Bekijk hier onze meest recente projecten. 

Rolluik,Arnhem,Zonwering

Heroal RS-42 rolluik geplaatst in Arnhem

Als u problemen ondervindt met uw zonwering, bel ons dan even of stuur een mail naar info@lykanzonweringen.nl

Wij installeren en repareren alle soorten buitenzonwering, waaronder rolluiken, zipscreens, terrasschermen en markiezen.

Nee. Wij rekenen geen voorrijkosten voor het installeren van zonwering in Arnhem.

De prijs van zonwering kan variëren, afhankelijk van het type zonwering dat u kiest (rolluiken, screens, terrasschermen, enz.) en de tijd die nodig is om het op te meten en te installeren. Wij zorgen altijd voor de best mogelijke deal met een onovertroffen klantenservice – dat is het! U hoeft zich bij Lykan Zonweringen niet af te vragen of uw budget wel past door alle “extra’s” zoals voorrijkosten of andere verborgen kosten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten zich 100% tevreden voelen, pas dan zijn wij dat ook!

Ja zeker! Nadat u de offerte heeft aanvaard meten wij altijd gratis in. Voor de montage van uw zonwering rekenen wij wel kosten. U kunt natuurlijk ook altijd zelf inmeten om alvast een idee te krijgen. We hebben uitgelegd hoe je dat moet doen, lees hier meer: “Zelf een rolluik inmeten (uitleg)”.

Ja, u bent altijd van harte welkom in onze showroom om de zonwering te bekijken. Onze showroom zit gevestigd in Elst, slechts een aantal minuten rijden vanaf Arnhem. Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Komt dat toch niet zo goed uit? Met onze ‘showroom op wielen’ kunnen we ook bij u langs in Arnhem komen!

Interessante artikelen over zonwering

Zonwering is niet alleen voor de zomer. In feite kan het toevoegen van bijvoorbeeld een rolluik aan uw huis helpen om het in de winter te isoleren. Verschillende soorten zonwering kunnen de koude wind tegenhouden en bovendien zijn ze een extra beschermingslaag tegen de elementen.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte op je terras optimaal te benutten. Zo kun je bijvoorbeeld schaduw creëren op het terras en tegelijk verschillende meubels onder het scherm plaatsen. Een knikarm zonnescherm is dus perfect als je maximale bewegingsvrijheid op je terras wilt. In dit artikel geven alle informatie die je nodig hebt als je er over nadenkt om een knikarmscherm te kopen.

Heb je ooit gemerkt dat je rolluik er een beetje versleten begint uit te zien? Dat is zonde en met wat aandacht zou je dat zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Rolluiken houden ongewenste elementen buiten, maar ze hebben ook verzorging en onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. In dit artikel geven wij tips voor het onderhoud van jouw rolluik, zodat het zo goed mogelijk blijft werken!

Rolluiken en zipscreens zijn twee van de meest populaire zonweringen voor woningen. Zowel rolluiken als zipscreens zijn een effectieve manier om de zon te weren, maar toch zijn er enkele verschillen tussen de twee. In dit artikel bespreken we die verschillen, zodat je kunt uitzoeken welke voor jou het beste is!

Als je er over nadenkt om zonwering te kopen voor je huis, ben je misschien geneigd om voor de donkerste optie te kiezen. Die houdt immers de zon tegen en zorgt voor verkoeling. Maar als je een energie-efficiënte zonwering wilt die het licht tegenhoudt en overdag toch natuurlijk zonlicht toelaat, dan is er ook een andere optie. Namelijk een zipscreen…

Populaire producten
Knikarmscherm Cunera
Met het knikarmscherm Cunera van Husol zonwering, koopt u een degelijk kwaliteits knikarmscherm.

Heerlijk buitenleven was nog nooit zo stijlvol. Of u nu een boek leest, met uw tablet of laptop werkt, van een wijntje geniet gezellig samen eet. U doet het beschut onder de Cunera, in de riante schaduw. Dit terrasscherm voldoet aan als uw wensen!
150-600cm
8 kleuren
Inclusief afstandsbediening
Heroal VS Z zipscreen
Met de heroal VS-Z zipscreens weert u de zon optimaal.

Geniet van een aanzienlijke temperatuursdaling in de zomer, houdt de laagstaande winterzon uit de huiskamer. De heroal VS-Z is een zipscreen van ongekend klasse. De aan het doek aangelaste ritsen maken dit screen ook nog eens windvast.
100-300cm
10 kleuren
Inclusief afstandsbediening
Prijs rolluik berekenen Arnhem Elst Gelderland Bemmel en rolluik op zonne energie
De heroal rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering.

Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernieling.
100-300cm
10 kleuren
Inclusief afstandsbediening
De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen Chinese imitatie. Let hierbij op tijdens het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten

Je kunt niks kopiëren op deze pagina