Zonwering Elst

De beste zonwering specialist in Elst en omstreken. Rolluiken, screens, terrasschermen, horren en garagedeuren.

Wij zijn uw specialist in zonwering voor de regio Elst en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen zoals het Picca Terrasscherm, maar wij leveren en monteren ook rolluiken, screens en garagedeuren. Met zonwering houdt u niet alleen maar de zon uit het huis op warme dagen, tijdens koude dagen houdt het de warmte juist in het huis. Ideaal voor isolatie dus! Woont u in Elst en heeft u zonwering nodig? Bereken dan eenvoudig en snel op onze website uw prijs en vraag gratis een offerte aan.

Zonwering in elst, zonnescherm cunera

Zonneschermen in Elst

Zonneschermen zijn geweldig voor in de zomer en uw terras. Heeft u een woning in Elst en bent u van plan om een heerlijk schaduwplekje in uw tuin te creëren? Kies dan voor een van onze zonneschermen. U kunt kiezen voor een terrasscherm cunera , picca of een uitvalscherm. Op de productenpagina’s op onze website kunt u meer informatie lezen en de productfolder downloaden.

Rolluiken in Elst

Wij zijn ook uw specialist in het plaatsen, monteren en onderhouden van rolluiken in Elst. Rolluiken zijn de ideale zonwering oplossing voor de zomer en de perfecte warmte oplossing voor in de winter. U kunt kiezen voor inbouw rolluiken of opbouw rolluiken. Onze heroal rolluiken zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien ook erg stijlvol.

Lykan zonweringen zit gevestigd in Elst. Het dorp ligt tussen Arnhem en Nijmegen in maar wij leveren, monteren en repareren ook zonwering in onder andere de volgende regio’s:

Bemmel, Gent, Lent, Oosterhout , Arnhem (schuitgraaf), Valburg Driel, Huissen, Duiven, Zevenaar. Beek-Ubbergen , Renkum, Heteren

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze showroom in Elst, neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn wegens montages niet altijd aanwezig. 

Interessante artikelen over zonwering in Elst

Zonwering is niet alleen voor de zomer. In feite kan het toevoegen van bijvoorbeeld een rolluik aan uw huis helpen om het in de winter te isoleren. Verschillende soorten zonwering kunnen de koude wind tegenhouden en bovendien zijn ze een extra beschermingslaag tegen de elementen.

Wil je graag besparen op energiekosten? Dan is een geïsoleerde garagedeur een goede oplossing. Door de garagedeur te isoleren houd je namelijk warmte en kou buiten en voorkom je dat er warme lucht ontsnapt.  In dit artikel lees je meer over de voordelen van een geïsoleerde garagedeur en zullen we bespreken wat de aspecten van een duurzame garagedeur zijn.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte op je terras optimaal te benutten. Zo kun je bijvoorbeeld schaduw creëren op het terras en tegelijk verschillende meubels onder het scherm plaatsen. Een knikarm zonnescherm is dus perfect als je maximale bewegingsvrijheid op je terras wilt. In dit artikel geven alle informatie die je nodig hebt als je er over nadenkt om een knikarmscherm te kopen.

Heb je ooit gemerkt dat je rolluik er een beetje versleten begint uit te zien? Dat is zonde en met wat aandacht zou je dat zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Rolluiken houden ongewenste elementen buiten, maar ze hebben ook verzorging en onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. In dit artikel geven wij tips voor het onderhoud van jouw rolluik, zodat het zo goed mogelijk blijft werken!

De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen chinese imitatie! Let hierbij op bij het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten

Je kunt niks kopiëren op deze pagina