Over Lykan zonweringen

Service, kwaliteit en duidelijkheid

Lykan Zonweringen is inmiddels ruim 25 jaar actief, en met succes. Vrijwel alles op het gebied van verkoop en montage van zonweringen voeren wij uit. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. We werken met één aanspreekpunt voor de klant. Zo houden we de lijnen kort en persoonlijk om samen uw doel te realiseren.

Zonweringen van kwaliteit montage bij u thuis gelderland
Lykan zonweringen Elst

Bij Lykan Zonweringen en Garagedeuren/Horren kunt u op de volgende punten bouwen:

Een stukje geschiedenis

Na jaren op de bouw gewerkt te hebben zijn wij in 2018 in aanraking gekomen met een producent van zonweringen uit Barneveld. In het beginsel waren wij als bedrijf enthousiast om deze samenwerking aan te gaan. Maar helaas bleek de producent geen producent te zijn, maar slechts een koppelpartij tussen consumenten en dealers. Drie jaar lang hebben wij producten verkocht die van slechte kwaliteit bleken te zijn. Een geval van goedkoop, is duurkoop. Door de misleidende marketing, slechte producties en slechte leveringen zijn wij uiteindelijk opzoek gegaan naar een gerenommeerde producent.

Inmiddels werken wij nauw samen met Husol Zonwering uit Genemuiden, zij staan bekend om het leveren van kwaliteit. Husol maakt gebruik van de beste kwaliteits materialen van Heroal. Vervolgens assembleert Husol de materialen op maat voor Lykan Zonweringen, en voor u.

Service en garantie staan op nummer 1 bij Lykan Zonweringen en Garagedeuren. Wij werken uitsluitend lokaal met een straal van 50 km rondom Elst. U krijgt bij ons 10 jaar garantie op de producten van Husol en Novoferm. Wij leveren tevens Novoferm Garagedeuren voor de woningbouw, Novoferm is een producent is de hogere klasse met betrekking tot Garagedeuren.

Onze werkwijze

Stap 1

Op onze website kunt voor de meest verkochte producten zelf een voorberekening uitrekenen. Dit zijn prijzen inclusief BTW, exclusief montage. De werklocatie bepaald de uiteindelijk prijs op de offerte.

Stap 2

U kunt een offerte aanvraag indienen, deze is altijd vrijblijvend. Wij nemen contact met u op binnen 24 uur voor het bespreken van de offerte. Is het indicatief of mogen wij de offerte opvolgen.

Stap 3

U neemt telefonisch of per e-mail contact met ons op voor het maken van een afspraak, de eigenaar neemt dan productstalen en kleur stalen mee, meet in en u krijgt direct een prijsopgave via ons geautomatiseerd werkbon systeem van Crafter.nl.

Stap 4

Na het adviesgesprek krijgt u digitaal een passende offerte per e-mail. U kunt gemakkelijk via het systeem akkoord geven.

Stap 5

Na akkoord zullen wij de order in bestelling zetten bij onze producenten Husol Zonwering of Novoferm garagedeuren voor de woningbouw.

Stap 6

Na accordering van de producenten, worden de materialen verzameld en omgezet tot productie.

Stap 7

Na het ontvangen van de orderbevestiging sturen wij u deze toe via e-mail.

Stap 8

In de order bevestiging staat altijd een indicatieve leverweek vermeld, de opdrachtbevestiging bepaalt de levertijd.

Stap 9

Na levering van de order in onze bedrijfsruimte nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op voor het maken van een montage afspraak.

Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering in onder andere de volgende regio’s:

Elst, Gent, Lent, Oosterhout , Arnhem (schuitgraaf), Valburg Driel, Huissen, Duiven, Zevenaar. Beek-Ubbergen , Renkum, Heteren.

De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen chinese imitatie! Let hierbij op bij het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten

Je kunt niks kopiëren op deze pagina