Over Lykan zonweringen

Service, kwaliteit en duidelijkheid

Lykan Zonweringen is inmiddels ruim 25 jaar actief, en met succes. Vrijwel alles op het gebied van verkoop en montage van zonweringen voeren wij uit. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. We werken met één aanspreekpunt voor de klant. Zo houden we de lijnen kort en persoonlijk om samen uw doel te realiseren.

Zonweringen van kwaliteit montage bij u thuis gelderland
Lykan zonweringen Elst

Bij Lykan Zonweringen en kunt u op de volgende punten bouwen:

Een stukje geschiedenis

In onze vroege jaren hebben wij waardevolle ervaring opgedaan in de sector, wat ons heeft geleid naar een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid in zonweringoplossingen. Dit pad van voortdurende verbetering bracht ons in contact met Husol Zonwering uit Genemuiden, een producent die bekend staat om het leveren van kwaliteit. Husol maakt gebruik van de uitmuntende materialen van Heroal, en assembleert deze op maat voor Lykan Zonweringen, en voor u.

De kern van onze onderneming is het aanbieden van service en garantie, waarbij we ernaar streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bij Lykan Zonweringen staan deze waarden op nummer één. Onze lokale aanpak benadrukt onze toewijding aan de gemeenschap rondom Elst, waarbij we uitsluitend diensten aanbieden binnen een straal van 50 km.

Wij geloven sterk in de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantie van 5 jaar aan op de producten van Husol. Met een blik op de toekomst, en met de steun van betrouwbare partners, zijn wij vastbesloten om u uitzonderlijke zonweringoplossingen en diensten te blijven bieden. Onze toewijding aan excellente service en kwaliteitsproducten is de basis voor een heldere en zonnige toekomst voor ons allemaal.

Gegarandeerde Kwaliteit: Onze Romazo en Metaalunie Erkenning

Bij Lykan Zonweringen zijn wij trots op onze erkenning als een Romazo vakgarant specialist, een titel die onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit benadrukt. Onze affiliatie met de Koninklijke Metaalunie versterkt onze positie in de sector en onderstreept onze inzet voor voortdurende verbetering en professionele groei.

Elk jaar verwelkomen wij met open armen een grondige audit, uitgevoerd door bevoegde instanties, die onze werkwijze, de verkoop en montage van onze producten onder de loep neemt. Deze audit is niet enkel een controlemechanisme, maar een kans voor ons om te leren, te groeien en onze diensten voortdurend te verbeteren. De feedback die we ontvangen is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om onze processen te verfijnen en een nog hogere standaard van uitmuntendheid na te streven.

Wat onze diensten nog meer onderscheidt, is dat onze algemene voorwaarden van Romazo de goedkeuring hebben gekregen van de Consumentenbond. Deze goedkeuring is een bevestiging van onze eerlijke en transparante bedrijfsvoering. Het biedt onze klanten extra gemoedsrust, wetende dat ze samenwerken met een betrouwbare en eerlijke partner.

Bij elke stap van de weg, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke oplevering en daarbuiten, streven wij ernaar om meer te bieden dan alleen producten. Wij bieden gemoedsrust, betrouwbaarheid en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze accreditaties zijn niet enkel badges van eer, maar symbolen van onze belofte aan u, om uitzonderlijke service en superieure producten te leveren, elke keer weer.

zonwering,kwaliteit,elst,zonwering elst,zonweringen,zonnescherm,service

Onze werkwijze

Stap 1

Op onze website kunt ons aanbod bekijken. Download gerust onze productinformatie of neem contact op voor meer informatie.

Stap 2

U kunt op onze website een offerte aanvraag indienen, deze is altijd vrijblijvend. Wij nemen contact met u op binnen 24 uur voor het bespreken van de offerte.

Stap 3

U neemt telefonisch of per e-mail contact met ons op voor het maken van een afspraak, de eigenaar neemt dan productstalen en kleur stalen mee, meet in en u krijgt direct een prijsopgave via ons geautomatiseerd werkbon systeem van Crafter.nl.

Stap 4

Na het adviesgesprek krijgt u digitaal een passende offerte per e-mail. U kunt gemakkelijk via het systeem akkoord geven.

Stap 5

Na akkoord zullen wij de order in bestelling zetten bij onze producent Husol Zonwering.

Stap 6

Na accordering van de producenten, worden de materialen verzameld en omgezet tot productie.

Stap 7

Na het ontvangen van de orderbevestiging sturen wij u deze toe via e-mail.

Stap 8

In de order bevestiging staat altijd een indicatieve leverweek vermeld, de opdrachtbevestiging bepaalt de levertijd.

Stap 9

Na levering van de order in onze bedrijfsruimte nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op voor het maken van een montage afspraak.

Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering in onder andere de volgende regio’s:

Elst, Gent, Lent, Oosterhout , Arnhem (schuitgraaf), Valburg Driel, Huissen, Duiven, Zevenaar. Beek-Ubbergen , Renkum, Heteren.

De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen chinese imitatie! Let hierbij op bij het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Gratis inmeten

Wij meten altijd gratis in

Je kunt niks kopiëren op deze pagina