Zonwering Zevenaar

Lykan zonweringen is de beste zonwering specialist in Zevenaar en omgeving

Of u nu op zoek bent naar een rolluik, zip-screen, terrasscherm of markies: wij hebben de beste kwaliteit zonwering producten voor uw woning in Zevenaar. Bovendien bieden wij u uitstekende service en garantie en geven wij u graag advies. In de zomer biedt zonwering heerlijke verkoeling voor uw huis, of voor in uw tuin. In de winter houden bepaalde zonweringen, zoals een rolluik, uw huis warm. Dit komt door de isolerende werking, zonwering is dus in ieder seizoen effectief!

Zonwering specialist Zevenaar

Overige informatie over zonwering in Zevenaar

Er zijn veel keuze mogelijkheden voor het type zonwering en ieder product vervult andere behoeftes. Op onze website kunt u meer lezen over de producten die wij aanbieden en bovendien kunt u eenvoudig en snel de prijs van uw zonwering berekenen. Voer de gewenste afmetingen, kies een kleur en verstuur gratis een offerte aanvraag. Als u nog vragen heeft kunt u ons ook bellen of u kunt een berichtje achterlaten via het contactformulier. Wij komen graag bij u langs in Zevenaar voor advies en het inmeten van uw zonwering.

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze showroom in Elst, neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn wegens montages niet altijd aanwezig. 

Ons werk

Wij hebben al vele klanten in Arnhem mogen helpen. Bekijk hier onze meest recente projecten. 

Rolluik,Arnhem,Zonwering

Heroal RS-42 rolluik geplaatst in Arnhem

Interessante artikelen over zonwering

Zonwering is niet alleen voor de zomer. In feite kan het toevoegen van bijvoorbeeld een rolluik aan uw huis helpen om het in de winter te isoleren. Verschillende soorten zonwering kunnen de koude wind tegenhouden en bovendien zijn ze een extra beschermingslaag tegen de elementen.

Wil je graag besparen op energiekosten? Dan is een geïsoleerde garagedeur een goede oplossing. Door de garagedeur te isoleren houd je namelijk warmte en kou buiten en voorkom je dat er warme lucht ontsnapt.  In dit artikel lees je meer over de voordelen van een geïsoleerde garagedeur en zullen we bespreken wat de aspecten van een duurzame garagedeur zijn.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte op je terras optimaal te benutten. Zo kun je bijvoorbeeld schaduw creëren op het terras en tegelijk verschillende meubels onder het scherm plaatsen. Een knikarm zonnescherm is dus perfect als je maximale bewegingsvrijheid op je terras wilt. In dit artikel geven alle informatie die je nodig hebt als je er over nadenkt om een knikarmscherm te kopen.

Populaire producten

Klik voor meer informatie

solarsomfynieuw
Vanaf €731
Een rolluik op zonne energie (ook wel Solar rolluik) heeft veel voordelen. Het rolluik is niet alleen duurzaam, maar ook heel veilig. Dit rolluik kan namelijk niet worden opgetild en is daarom een perfecte manier om inbrekers te weren.

Het rolluik is draadloos en hoeft dus niet te worden aangesloten op het stroomnet, de montage is relatief eenvoudig.
100-300cm
10 kleuren
Inclusief afstandsbediening

Klik voor meer informatie

Markiezen
100x100cm €1482,-
De Lykan markies is een hoogwaardige zonwering uitgevoerd in zwaar aluminium. Een waardevolle investering vanwege traditionele vormgeving. Wij leveren deze klasse in verschillende types.

Het standaardmodel of petmodel voor doorloophoogte. Leverbaar in duurzaamhout of onderhoudsarm aluminium frame en omkapping.
150-400CM
2 kleuren
Handbediend

Klik voor meer informatie

Knikarmscherm Cunera
350x150cm €2243,-
Met het knikarmscherm Cunera van Husol zonwering, koopt u een degelijk kwaliteits knikarmscherm.

Heerlijk buitenleven was nog nooit zo stijlvol. Of u nu een boek leest, met uw tablet of laptop werkt, van een wijntje geniet gezellig samen eet. U doet het beschut onder de Cunera, in de riante schaduw. Dit terrasscherm voldoet aan als uw wensen!
150-600cm
8 kleuren
Inclusief afstandsbediening
De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen Chinese imitatie. Let hierbij op tijdens het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten

Je kunt niks kopiëren op deze pagina