Zonwering Bemmel

Advies, verkoop, montage en onderhoud van kwalitatieve zonwering in Bemmel en omgeving.

Met de kwaliteit van onze zonweringen houd je de warmte buiten in de zomer, en de warmte binnen in de winter. Woont u in Bemmel en bent u op zoek naar zonwering voor uw woning? Dan zit u bij Lykan Zonweringen op het goede adres! Wij bieden zowel binnen- en buitenzonwering aan.

Er zijn verschillende producten die dienen als zonwering. En ieder product heeft weer zijn eigen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een rolluik, die werkt isolerend en kan ook worden gebruikt om uw huis te weren tegen inbrekers. Screens geven ook verkoeling in de zomer en bieden u privacy. Mocht u op zoek zijn naar zonwering voor uw terras in Elst, dan zijn onze terrasschermen misschien wel een passende oplossing.

Screens, rolluiken en andere zonwering in bemmel

Wat kost het om zonwering te laten plaatsen in Bemmel?

De kosten van zonwering hangen af van een aantal factoren. Het type product is natuurlijk het belangrijkste, maar daarnaast hangen de kosten ook af van o.a. de afmetingen, montage en optionele product toevoegingen. Wij leveren en monteren zonwering in Bemmel en op onze website kunt u eenvoudig de prijs van uw zonwering berekenen. Gebruik onze rekentool, vul uw gewenste afmetingen in en vraag gratis een offerte aan.

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze showroom in Elst, neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn wegens montages niet altijd aanwezig. 

Ons werk

Wij hebben al vele klanten in Arnhem mogen helpen. Bekijk hier onze meest recente projecten. 

Rolluik,Arnhem,Zonwering

Heroal RS-42 rolluik geplaatst in Arnhem

Interessante artikelen over zonwering

Zonwering is niet alleen voor de zomer. In feite kan het toevoegen van bijvoorbeeld een rolluik aan uw huis helpen om het in de winter te isoleren. Verschillende soorten zonwering kunnen de koude wind tegenhouden en bovendien zijn ze een extra beschermingslaag tegen de elementen.

Wil je graag besparen op energiekosten? Dan is een geïsoleerde garagedeur een goede oplossing. Door de garagedeur te isoleren houd je namelijk warmte en kou buiten en voorkom je dat er warme lucht ontsnapt.  In dit artikel lees je meer over de voordelen van een geïsoleerde garagedeur en zullen we bespreken wat de aspecten van een duurzame garagedeur zijn.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte op je terras optimaal te benutten. Zo kun je bijvoorbeeld schaduw creëren op het terras en tegelijk verschillende meubels onder het scherm plaatsen. Een knikarm zonnescherm is dus perfect als je maximale bewegingsvrijheid op je terras wilt. In dit artikel geven alle informatie die je nodig hebt als je er over nadenkt om een knikarmscherm te kopen.

Heb je ooit gemerkt dat je rolluik er een beetje versleten begint uit te zien? Dat is zonde en met wat aandacht zou je dat zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Rolluiken houden ongewenste elementen buiten, maar ze hebben ook verzorging en onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. In dit artikel geven wij tips voor het onderhoud van jouw rolluik, zodat het zo goed mogelijk blijft werken!

Populaire producten

Klik voor meer informatie

Markiezen
100x100cm €1482,-
De Lykan markies is een hoogwaardige zonwering uitgevoerd in zwaar aluminium. Een waardevolle investering vanwege traditionele vormgeving. Wij leveren deze klasse in verschillende types.

Het standaardmodel of petmodel voor doorloophoogte. Leverbaar in duurzaamhout of onderhoudsarm aluminium frame en omkapping.
150-400CM
2 kleuren
Handbediend

Klik voor meer informatie

Knikarmscherm Cunera
350x150cm €2305,-
Met het knikarmscherm Cunera van Husol zonwering, koopt u een degelijk kwaliteits knikarmscherm.

Heerlijk buitenleven was nog nooit zo stijlvol. Of u nu een boek leest, met uw tablet of laptop werkt, van een wijntje geniet gezellig samen eet. U doet het beschut onder de Cunera, in de riante schaduw. Dit terrasscherm voldoet aan als uw wensen!
150-600cm
8 kleuren
Inclusief afstandsbediening

Klik voor meer informatie

Heroal VS Z zipscreen
Vanaf €775
100x100cm €775,-
Met de heroal VS-Z zipscreens weert u de zon optimaal.

Geniet van een aanzienlijke temperatuursdaling in de zomer, houdt de laagstaande winterzon uit de huiskamer. De heroal VS-Z is een zipscreen van ongekend klasse. De aan het doek aangelaste ritsen maken dit screen ook nog eens windvast.
100-300cm
10 kleuren
Inclusief afstandsbediening
De beloftes van Lykan zonweringen

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van de wensen van de klant

Creativiteit

Creativiteit op het gebied in plannen, vormgeven en het gebruik van materialen

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit is een keuze! Wij leveren geen Chinese imitatie. Let hierbij op tijdens het aankopen van uw zonweringen.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van duurzame materialen uit duitsland.

Luisteren

We komen altijd graag langs voor een kop koffie om uw wensen te bespreken

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten

Je kunt niks kopiëren op deze pagina