Zonwering is niet alleen voor de zomer. In feite kan het toevoegen van bijvoorbeeld een rolluik aan uw huis helpen om het in de winter te isoleren. Verschillende soorten zonwering kunnen de koude wind tegenhouden en bovendien zijn ze een extra beschermingslaag tegen de elementen.

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte op je terras optimaal te benutten. Zo kun je bijvoorbeeld schaduw creëren op het terras en tegelijk verschillende meubels onder het scherm plaatsen. Een knikarm zonnescherm is dus perfect als je maximale bewegingsvrijheid op je terras wilt. In dit artikel geven alle informatie die je nodig hebt als je er over nadenkt om een knikarmscherm te kopen.

Heb je ooit gemerkt dat je rolluik er een beetje versleten begint uit te zien? Dat is zonde en met wat aandacht zou je dat zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Rolluiken houden ongewenste elementen buiten, maar ze hebben ook verzorging en onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. In dit artikel geven wij tips voor het onderhoud van jouw rolluik, zodat het zo goed mogelijk blijft werken!

Rolluiken en zipscreens zijn twee van de meest populaire zonweringen voor woningen. Zowel rolluiken als zipscreens zijn een effectieve manier om de zon te weren, maar toch zijn er enkele verschillen tussen de twee. In dit artikel bespreken we die verschillen, zodat je kunt uitzoeken welke voor jou het beste is!

Als je er over nadenkt om zonwering te kopen voor je huis, ben je misschien geneigd om voor de donkerste optie te kiezen. Die houdt immers de zon tegen en zorgt voor verkoeling. Maar als je een energie-efficiënte zonwering wilt die het licht tegenhoudt en overdag toch natuurlijk zonlicht toelaat, dan is er ook een andere optie. Namelijk een zipscreen…

Als je in een gebied woont waar het hard kan waaien, of als je wilt voorkomen dat inbrekers je huis binnen kunnen komen, kan het installeren van een rolluik een goede optie zijn. Rolluiken zijn goed voor de veiligheid om verschillende redenen. In dit artikel beschrijven we waarom.

Als je graag een rolluik wilt laten plaatsen en al hebt gekeken naar verschillende aanbieders, heb je vast opgemerkt dat er veel verschil in de prijs kan zitten. Het is makkelijk om dan direct de goedkoopste optie te kiezen: want een rolluik is gewoon een rolluik, toch? Maar laat je hier niet misleiden, want niks is minder waar! Op het oog zal je misschien niet meteen de verschillen zien, maar eenmaal in gebruik krijgen veel mensen toch spijt van hun keuze…

Er zijn veel verschillende manieren om in de hete zomermaanden even af te koelen. De een kiest voor een airco, gaat zwemmen of eet een ijsje, en de ander wil graag een zon-bestendig huis of een stukje schaduw op het terras. Wij krijgen dan ook vaak de vraag: welke zonwering heb ik nodig?

Wie ooit naar buiten heeft gekeken tijdens het autorijden heeft het vast wel eens gezien: op sommige plekken langs de snelweg zijn de ooit lege weilanden, omgetoverd tot een blauwe zee van zonnepanelen. Maar ook hele woonwijken kleuren vanaf boven langzaam blauw…

In een artikel van de Gelderlander was laatst te lezen dat de run op zonweringen steeds groter wordt. Dat is niet heel gek, want het wordt steeds warmer in Nederland. Zo bleek uit het artikel dat mensen in Arnhem al lang op hun rolluiken of andere zonweringen hebben moeten wachten. Dat is wel balen in de zomer, want…

Je kunt niks kopiëren op deze pagina