Rolluiken: De essentie van een veilig huis

Als je in een gebied woont waar het hard kan waaien, of als je wilt voorkomen dat inbrekers je huis binnen kunnen komen, kan het installeren van een rolluik een goede optie zijn. Rolluiken zijn goed voor de veiligheid om verschillende redenen. In dit artikel beschrijven we waarom.

Heroal rolluik beveiliging zonne energie

Rolluiken kunnen gebruikt worden als manier om je ramen te beveiligen, zodat inbrekers niet binnen kunnen komen.

Om je huis te beveiligen kun je rolluiken installeren die gemaakt zijn van stevig materiaal zoals aluminium of staal. Rolluiken verhinderen dat inbrekers door de ramen je huis binnendringen, omdat ze hun handen niet tussen de metalen spijlen kunnen steken om een raam open te maken en binnen te komen. Het materiaal dat voor rolluiken gebruikt wordt is stevig en kan niet gemakkelijk gebroken worden. Je bent er misschien niet altijd bij om een indringer te horen of te zien, dus een rolluik installeren is een veilige manier om je huis tegen inbrekers te beschermen, ook als je op vakantie bent of lange uren werkt.

Behalve beveiliging betekent de geluiddempende factor dat het luide geluiden vermindert die je ’s nachts wakker zouden kunnen houden – ideaal voor wie in drukke gebieden woont!

Rolluiken bieden bescherming tegen de elementen - ze houden je woning droog, schoon en vrij van stof

De materialen die voor rolluiken gebruikt worden zijn zo ontworpen dat ze roest of corrosie door weersinvloeden voorkomen, op deze manier blijft je huis veilig voor schade door regen of andere soorten neerslag.

Rolluiken bieden niet alleen veiligheid, ze helpen natuurlijk ook je huis te isoleren en houden het in de zomer koel door zonlicht tegen te houden. In de winter zorgen de lamellen van het rolluik er juist voor dat de warmte in je huis meer wordt vastgehouden. Ze mogen er dan uitzien als een decoratief element aan je huis, maar hun voornaamste doel is praktisch – het isoleren en beschermen van je huis.

Rolluik kopen bij Lykan Zonweringen

Rolluiken zijn dus de perfecte oplossing om uw huis te beschermen. Wij verkopen rolluiken van uitstekende kwaliteitsmerken zoals heroal en bieden een geweldige service voor installatie, onderhoud, en meer. Bereken eenvoudig de prijs van een rolluik op onze website en vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Vond je dit bericht leuk? Deel het met anderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Je bent er misschien niet altijd bij om een indringer te horen of te zien, dus een rolluik installeren is een veilige manier om je huis tegen inbrekers te beschermen, ook als je op vakantie bent of lange uren werkt.

Bekijk onze zonweringen

Bereken eenvoudig je prijs en ontvang een gratis offerte
Geïnteresseerd of vragen?

Je kunt niks kopiëren op deze pagina